tag:blogger.com,1999:blog-351154085504752666.post2936063218734887467..comments2024-03-26T10:17:20.378-07:00Comments on Oczami dietetyka: Curry z zielonej soczewicy z pieczarkami i szpinakiemOczami dietetykahttp://www.blogger.com/profile/05655653297128746119noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-351154085504752666.post-80419303123142678082018-03-05T05:38:16.511-08:002018-03-05T05:38:16.511-08:00Jedynie wpłynie to na czas gotowania. Soczewica cz...Jedynie wpłynie to na czas gotowania. Soczewica czerwona ugotuje się w około 10-15 minut. Zielona wymaga dłuższego gotowania (ok. 30 minut). Tak, więc zamiast 20 minut, gotowałabym 5 minut (pkt 6), a potem postępowała już zgodnie z pkt 7 :). Ale proszę kontrolować co jakiś czas czy soczewica nie jest już wystarczająco miękka. Pozdrawiam!Oczami dietetykahttps://www.blogger.com/profile/05655653297128746119noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-351154085504752666.post-54114262166625196622018-03-05T05:09:27.467-08:002018-03-05T05:09:27.467-08:00Czy można zamiast soczewicy zielonej inny jej rodz...Czy można zamiast soczewicy zielonej inny jej rodzaj? Czerwoną? Czy ma to jakieś znaczenie?Anonymousnoreply@blogger.com